Nieuwe Xerox ConnectKey-printers verhogen productiviteit en creativiteit op de werkplek

De Xerox VersaLink® C8000 en C9000 A3-kleurenprinters

Nieuwe Xerox ConnectKey-printers verhogen productiviteit en creativiteit op de werkplek

A3-kleurenprinters zijn ontworpen voor middelgrote en grote werkomgevingen en kunnen daar precies op afgestemd worden. Ze produceren professionele kleurkwaliteit en zijn erg betrouwbaar tegen een betaalbare prijs. Bovendien is de C9000 uitgerust met hulpmiddelen voor precisiekleurenbeheer, grotere mediaflexibiliteit en extra productiviteit; echte must-haves voor grafische ontwerpers.

Professionele kleur op de werkplek

Beide printers bieden professionele kleurenafbeeldingen met geavanceerde EA-toner en een hoge afdrukresolutie. De C9000 ondersteunt het Xerox Precise Colour Management System voor een nog beter kleurbeheer. Dit systeem biedt kleurprecisie, nauwkeurige afstemming van Pantone en aangepaste steunkleuren.

De C9000 kan ook zwaardere papiersoorten tot 350 gram verwerken en het formaat begint al bij 9x10 cm en kan oplopen tot banners van 132x32 cm. Dit biedt een grotere flexibiliteit bij het ontwikkelen van bijvoorbeeld brochures, rouwdrukwerk, posters, pos-materiaal, direct-mail en bewegwijzering. Ook kan de C9000 goed worden gebruikt bij proefdrukken van marketingmaterialen. Beide printers bieden de mogelijkheid tot optionele afwerking zoals het vouwen van papier, het hechten van de rug en het maken van boekjes.

Gebruikersgemak

Nieuw is de eenvoudig, op een wizard gebaseerd installatie- en configuratieproces. Ontwerpers, marketeers en kantoormedewerkers hebben toegang tot krachtige en toegankelijke functies, zonder dat IT-expertise vereist is.

De exclusieve 5-inch kantelbare kleureninterface reageert net als smartphones en tablets op klikken en vegen. Ook kan het eenvoudig gepersonaliseerd worden voor verschillende werkomgevingen of individuele gebruikers.

Nieuws